jueves, 3 de enero de 2008

LA SELVA

. Orangutan vol dir en llenguatge de indonesia, home de la selva. Oran(home) Gutan (selva)


No comments. fent la mona....



Plastic Hotel, lloc on dormia, enmig de la selva i al costat del riu.


Mina. NO comments, vem haver de correr despres de fer la foto.


Aquest mono ens va perseguir durant 10 minuts fins que el guia li va donar de menjar. Feia metro i mig.
















Bukit Lawan es un poble que esta als peus de la selva, RAIN FOREST, en l' any 2004 va tenir unes grans inundacions, el riu es va desvordar i van morir unes 300 persones, ara el poble s' esta recuperant mica en mica, gracies a les ong del mon, perque el seu propi govern no els va ajudar.
La gent es molt amable, i intenten construir un nou i millor poble, no li tenen por al riu, l' unic que han fet es reconstruir les cases una mica mes lluny, pero es segueixen banyant, rentant la roba, fent la mateixa vida que feien abans. Pots parlar amb tota naturalitat del que va passar, no tenen cap trauma ni res, son gent molt forta en el sentit que s' han recuperat de tot el que va passar.
abans de les inundacions tenien molts turistes, perque tenen una estacio on els orangutans semi salvatges van a buscar la seva racio de bananas cada de mati, ara mica en mica es va recuperant de turistes pero esta sent un proces bastant lent, si algun dia aneu a Sumatra, no podeu passar sense visitare Bukit Lawan, es precios, i ja no hi ha cap perill, ho aseguro.





Aquestes fotos totes pertanyen al trecking de la selva, ha sigut una experiencia alucinant sentirse alla enmig de tots els animals en el seu medi, sense reixes.


Mina es el orangutan mes perillos, gairebe tots els guies del poble tenen alguna queixelada d' ella, quan la vem veure vaig fer la foto, el guia li va donar un platano i despres vem haver de correr. Mina es agresiva per que fa temps, quan estava a l' estacio dels orangutans, a Bukitlawan un guia li va donar amb una pedra al cap, i ella( mina) encara s' enracorda, normalment els orangutans per naturalesa no son agresius.

1 comentario:

Carpeta docente 09-10 dijo...

Bueno ARI, impresionante!!!, que suerte tienes de poder ver estas maravillas, son unas fotos preciosas y aqui no hay truco, la selva, el rio, los orangutanes ... tu, es una maravilla. Tus explicaciones nos situan y permiten conocer y compartir tus experiencias.

Ya estas en Australia, veremos canguros?, Australia sera otra historia a añadir. Besos muy fuertes. Te queremos